Categories Home

Rietmatten op rol

Een groot voordeel bij het kopen van een rietmat bij de rietmattenspecialist is dat de rietmatten op rol worden geleverd. Een aantal voordelen op een rijtje:

  • Doordat de rietmatten op rol geleverd worden is het gemakkelijk te vervoeren.
  • De rietmatten blijven het mooist wanneer ze op rol worden vervoerd. Ze behouden op deze manier hun kwaliteit.
  • De rietmatten op rol zijn ook gemakkelijk te verplaatsen, wanneer je bijvoorbeeld niet tevreden bent over de plek van je rieten mat. Mocht je dus na een tijdje niet tevreden zijn over de plek dan kan je de mat dus weer gemakkelijk inrollen en verplaatsen.
  • Wanneer je de rietmat wilt opbergen is het ook erg makkelijk op te rollen en op te bergen. Op deze manier neemt de rieten mat geen ruimte in en kan je de mat rustig opbergen. Wij raden wel aan om de rieten mat overdekt op te slaan. Op deze manier wordt de kwaliteit en de kleur van de rieten mat behouden.

Rietmatten van de rietmatten specialist kan je in drie vormen verkrijgen. Zo heb je gepelde rietmatten, ongepelde rietmatten en dikke rietmatten. Gepelde rietmatten hebben de buitenste laag van het riet verwijderd. In tegenstelling tot gepelde rietmatten hebben ongepelde rietmatten dit niet. Dikke rietmatten hebben dikkere stengels dan de andere twee varianten.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *